Geneeskunde

Je arts staat in voor de behandeling van al je gezondheidsproblemen. Volledig op maat van jouw specifieke situatie. Hoe oud, jong, actief, sportief of minder sportief je ook bent.

Onze huisartsen

Onze specialisten

Wie kan bij de huisarts terecht?

Bij ons kan iedereen terecht voor alle gezondheidsproblemen. Van jong tot oud, studenten, sporters of niet-sporters…

We benaderen elke patiënt op een individuele manier en in een breed kader. De huidige wetenschappelijke richtlijnen zijn daarbij ons uitgangspunt.

Ten slotte vinden we het zeer belangrijk om ook jouw ideeën en bezorgdheden te horen en samen met jou beslissingen te nemen.

Dit doet je huisarts

Praktisch

  • We werken enkel op afspraak, bij voorkeur online te boeken.
  • Voor het bespreken van resultaten met de huisartsen kan je op de dagelijkse telefoonmomenten, van 11.30 uur tot 12.00 uur en van 15.30 uur tot 16.00 uur,  bellen naar het nummer 09 383 02 23.
  • Breng altijd je identiteitskaart mee naar de consultatie. Voor je kinderen een geldige kids ID.
  • Huisbezoeken zijn voorbehouden voor mensen die te ziek of immobiel zijn. Je kan het huisbezoek telefonisch aanvragen, de dag zelf vóór 10.00 uur.

Wie kan bij de fysisch geneesheer terecht?

Je kan bij de fysisch geneesheer terecht voor het onderzoek en de behandeling van klachten van het bewegingsstelsel, zoals sport- en peesletsels en musculoskeletale echografie.

Je kan enkel online een afspraak maken voor de consultaties die twee dinsdagnamiddagen per maand plaatsvinden in de groepspraktijk in Gent.

Voor dringende medische problemen kan u steeds telefonisch terecht bij het secretariaat fysische geneeskunde en revalidatie van het AZ Sint-Jan te Brugge.

Deze onderzoeken en behandelingen worden voorlopig enkel in het AZ Sint-Jan te Brugge uitgevoerd:

  • ENMG (zenuwgeleidings- en spieronderzoek)
  • Drukmeting spierloges
  • ESWT (schokgolftherapie)
  • Behandeling met PRP (plaatjesrijk plasma)

Andere disciplines

Hoe kunnen we je helpen?

Onze 16 zorgprofessionals staan voor je klaar