Kinesitherapie

Je kinesitherapeut vertrekt altijd vanuit jouw specifieke context. Hij gaat op zoek naar de oorzaak en de trigger van je klachten om tot een doeltreffende, wetenschappelijk onderbouwde therapie te komen. Met een goed resultaat dat doorwerkt op lange termijn.

Onze kinesi­therapeuten

Wie kan bij de kinesist terecht?

Zowel kinderen, volwassenen als ouderen met sportblessures of acute en chronische klachten aan het bovenste en onderste lidmaat, en de volledige wervelzuil.

Vaak zijn onze patiënten recreatief en ook professioneel bezig met sport en lichaamsbeweging.

Zo gaat je kine te werk

Op de eerste afspraak nemen we uitgebreid de tijd voor een verkennend gesprek en onderzoek.

Daarbij vertrekken we altijd vanuit jouw specifieke context en gaan we op zoek naar de oorzaak en de trigger van je klachten. Zo komen we tot een doeltreffende, wetenschappelijk onderbouwde  therapie met een goed resultaat dat doorwerkt op lange termijn.

We leggen de nadruk op een individuele, actieve en resultaatgerichte behandeling met aandacht voor:

In dat opzicht zijn onze praktijkruimte en oefenzaal professioneel uitgerust om je conditie, evenwicht en kracht te trainen.

Ten slotte helpen we je om je revalidatie en herstel zoveel mogelijk actief in eigen handen te nemen. Met gericht advies, tips en oefeningen voor thuis en in de oefenzaal!

Groepsles blessurepreventie

Elke donderdag van 12.15 uur tot 13.00 uur kan je deelnemen aan een groepsles onder begeleiding van sportkinesitherapeut Ester Hofman.

We starten met een opwarming in de vorm van een dynamische, yoga-geïnspireerde stretching om vervolgens over te schakelen op een 10-tal oefeningen met een focus op stabiliteit, kracht en coördinatie.

Je kan aan het begin van elke les aangeven waaraan je wil werken. Online inschrijven via de agenda van Ester!

Andere disciplines

Hoe kunnen we je helpen?

Onze 16 zorgprofessionals staan voor je klaar