Loopbaanbegeleiding

Je loopbaan coach gaat met jou op zoek naar je talenten zodat je ze volledig kan inzetten in een context die bij je past. Je stapt buiten met nieuwe inzichten en een actieplan om verandering te realiseren.

Onze loopbaancoach

Wie kan bij de loop­baan­coach terecht?

Iedereen die iets wil veranderen aan hun werksituatie!

Misschien vind je je motivatie niet meer of wil je iets anders maar weet je niet goed wat.

Misschien heb je het gevoel vast te zitten en wil je daar uit raken.

Misschien is het evenwicht tussen werk en privé helemaal zoek.

Of misschien wil je eens uitvlooien waar je nu eigenlijk echt goed in bent.

Met loopbaanbegeleiding zet je een concrete stap richting verandering.

Zo gaat je loop­baan­begelei­der te werk

We vertrekken altijd van jouw concrete vraag of stellen die eerst samen scherp.

Vervolgens gaan we op zoek naar je talenten, de vaardigheden die je nodig hebt om je talenten volledig te benutten en de voor jou ideale werkcontexten.

Van daaruit zoomen we in op je doelstellingen. Waar wil jij naartoe? Waar droom je van? Wat is haalbaar in jouw situatie? En we maken samen een concreet actieplan om beweging te creëren in je situatie.

Je talenten centraal

Voor een loopbaancoaching vertrekken we dikwijls vanuit een talentenonderzoek. Die focus op waar jij goed in bent, zorgt voor inspiratie en vernieuwd vertrouwen in je eigen kunnen.

Wandelen als hefboom

Een coachinggesprek krijgt vaak een extra dimensie tijdens een wandeling. Wandelen brengt zuurstof en zorgt voor ontspanning. De fysieke beweging zet vaak ook op mentaal vlak zaken in gang. Je krijgt als vanzelf een andere kijk op de dingen. 

Praktisch

We starten steeds met een intakegesprek van ongeveer anderhalf uur. Als je daar zin in hebt al wandelend. Tijdens dit eerste gesprek verkennen we je concrete loopbaanvraag, je doelstellingen en je verwachtingen. Wij lichten op onze beurt onze aanpak toe.

Na deze kennismaking beslis jij of er een klik is. Indien niet, geen enkel probleem, het is belangrijk dat je je goed voelt bij je begeleider! In dat geval wordt het eerste gesprek niet aangerekend.

Gaan we samen aan de slag, dan wordt dit eerste gesprek in rekening gebracht via je loopbaancheques.

Andere disciplines

Hoe kunnen we je helpen?

Onze 16 zorgprofessionals staan voor je klaar